Titel:
Björnbiten - Jakten, myterna och människan
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:48
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Björnbiten - Jakten, myterna och människan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Björnbiten - Jakten, myterna och människan

Björnbiten - Jakten, myterna och människan (2003)

Sedan urminnes tider har brunbjörnen påverkat våra liv. Förr var björnen en central gestalt i våra förfäders naturtro - idag betraktar vi honom fortfarande med en slags hatkärlek.Vi älskar att betrakta björnen på lite håll - men vi vill inte ha honom för nära där vi bor. Under jakten finns det få vilt som vi har sådan respekt för som just björnen. Följ den spännande historien från den tid då våra förfäder - neanderthalaren, bodde granne med grottbjörnen - fram till den björn vi möter idag. Men framför allt, var med och upplev spännande jakter och möten med brunbjörnar. Här finns allt från historien, myterna och ritualerna till jakter där björnar drivs ur sina iden och jakthundar skäller ståndskall på stora som små björnar. Här finns även skotten och dramatiken. Filmen Björnbiten är den första filmen av sitt slag där brunbjörnens relation till människan är den röda tråden och där jakten på björn är huvudtemat. Björnbiten är en film som kommer att påverka dig och som du sent skall glömma.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Björnbiten - Jakten, myterna och människan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Björnbiten - Jakten, myterna och människan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar