Titel:
Min frus förste älskare
Kategori:
Komedi
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Min frus förste älskare:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Min frus förste älskare

Min frus förste älskare (2006)

Vivi och Magnus är ett strävsamt par sedan 25 år tillbaka. När Vivi blir snuvad på sin årliga resa till Verona och istället hamnar på en italiensk restaurang med sin ungdomskärlek, konstnären Robert, sätts deras förhållande på prov. Magnus, som återupplivar sitt gamla proggband samtidigt som hiphoparen Q-Tee gjort succé av en av deras gamla låtar, har också ett förflutet som nu gör sig påmint. En rad missförstånd bäddar för nödlögner och leder till sammanträffanden som inte bara drabbar Vivi och Magnus. Innan helgen är över har alla en hel del att förklara, inte minst för sina barn. En komedi om dem som var unga på 70-talet, deras barn och hur tiderna förändrar ideal, musik och värderinga. Om att avsluta gamla förhållanden, acceptera nya eller ge kärleken en andra chans.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Min frus förste älskare
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Min frus förste älskare"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar