Titel:
Hans och Hennes
Kategori:
Drama
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hans och Hennes:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hans och Hennes

Hans och Hennes (2001)

"Hans och hennes" handlar om om den charmige slashasen Johan som lever lycklig tillsammans med sin flickvän Anna-Karin. När de berättar för Johans pappa att de tänker gifta sig vill han att de ska ta över gården. Men Johan och Anna-Karin vill skaffa barn först och det gör de på ett alldeles speciellt sätt. "Hans och hennes" utspelar sig på landet men är allt annat än en romantiserande idyllskildring. -Det handlar om moderna människor som betalar räkningen på internet. Det är människor som vem som helst och historien kunde lika gärna kunnat utspela sig i en storstad, säger filmens regissör Daniel Lind Lagerlöf som efter framgångarna med långfilmsdebuten "Vägen ut" (1999) och TV-serien "Bekännelsen" (2000) nu ger sig på en varm och rolig historia i landsbygdsmiljö.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hans och Hennes
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hans och Hennes"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar