Titel:
Jordgubbar med riktig mjölk
Kategori:
Drama
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2010-09-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Jordgubbar med riktig mjölk:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jordgubbar med riktig mjölk

Jordgubbar med riktig mjölk (2001)

"Jordgubbar med riktig mjölk" är en varm och mänsklig berättelse om Ludvig (Patrik Ersgård) som vill leva livet fullt ut. Han gillar verkligen sitt jobb men är rastlös och känner för att göra något nytt. Detta blir svårare än han kunnat ana - mycket på grund av att han därmed riskerar att svika sin äldre vän och kollega Rolf (Janne Carlsson). Plötsligt sätts deras långa vänskap på prov och Ludvigs val att gå vidare får oväntade konsekvenser. Bröderna Ersgård gjorde 1988 biosuccén "Besökarna". Efter 12 år i Hollywood där de bland annat gjort fyra långfilmer har de återvänt till Sverige för att göra filmen "Jordgubbar med riktig mjölk".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jordgubbar med riktig mjölk
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jordgubbar med riktig mjölk"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar