Titel:
Den tredje vågen
Kategori:
Action
Längd:
1:54
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Den tredje vågen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den tredje vågen

Den tredje vågen (2003)

Johan Falk har tröttnat på jobbet som polis. Det lönar sig inte att fånga busar. De får ändå inga straff. Nu är han arbetslös.Helst vill han flytta ut på landet och ta hand om sin nya familj. Men det blir inte som han tänkt sig… Kriminalkommissarie Sellberg var en gång Johans chef och mentor. Nu är han ny chef för avdelningen för organiserad brottslighet på Europol, EU:s egen polisorganisation. Den organiserade brottsligheten växer explosionsartat och hotar att bryta sönder samhällsstrukturen inom hela EU. Sellberg bildar en speciell arbetsgrupp – en ”task force” – som ska bekämpa de stora ekonomiska brottslingarna. Johan Falk är en självskriven medlem i den här tuffa gruppen. Det visar sig bli början på en lång rad mardrömsliknande händelser med våld, svek och död när en hel världsdel håller på att stjälas.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den tredje vågen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den tredje vågen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar