Titel:
Abborrfiske
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:45
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Abborrfiske:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Abborrfiske

Abborrfiske (2005)

Abborren har under årens lopp fascinerat både nybörjare och erfarna sportfiskare. I denna härliga film skildras abborrfiskets många spännande och roliga sidor: Spinnfiske från land och båt, jiggfiskets finesser, trolling med vobbler samt fiske i måsdyk. Här beskrivs även det rafflande flugfisket och mete med flöte och betesfisk, som får abborrar upp till kilot att hugga och bromsen att skrika. Här finns också tips på hur man lurar de riktigt stora abborrarna och hur man hittar abborrstimmen. En givande film med vackra stämningsbilder, imponerande undervattenssekvenser, fiskeglädje och mängder av stora abborrar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Abborrfiske
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Abborrfiske"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar