Titel:
Havsöringens Hemligheter 2 - Kustfluga
Kategori:
Specialintressen
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-10-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Havsöringens Hemligheter 2 - Kustfluga:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Havsöringens Hemligheter 2 - Kustfluga

Havsöringens Hemligheter 2 - Kustfluga (2005)

Filmen handlar om flugfiske från kusten. Vi har placerat undervattenskameror ute på fiskeplatsen samtidigt som det fiskas - det ger en unik inblick i havsöringens undervattensvärld. Vi får se havsöringstim framför kameran. Vi får se bytesdjur, strömmens inverkan på fisket och ett antal fantastiska klipp som visar havsöringen i sitt rätta element - bland annat i imponerande vackra inslag av undervattensfotografen Lars Laursen. Med hjälp av undervattenskamerorna och två mycket erfarna kustfiskare får vi en helt ny inblick i havsöringens hemligheter. Vi följer med Thomas Hansen och Claus Eriksen på ett antal fisketurer. Vi följer med på fiske under alla årstider och på olika platser längs kusten. Vi bjuds hela tiden på flera små, men ack så viktiga, tips och råd. Här får du många fina fångster, underhållande fiskesituationer och nya rön. Det är en film man bara måste se om och om igen. Extramaterial: Flugkastet – goda råd. Tvåhandsspö – ett alternativ.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Havsöringens Hemligheter 2 - Kustfluga
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Havsöringens Hemligheter 2 - Kustfluga"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar