Titel:
Fiskeäventyr i Alaska
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:39
Utgivningsår:
1995
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Fiskeäventyr i Alaska:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fiskeäventyr i Alaska

Fiskeäventyr i Alaska (1995)

I sydöstra Alaska, där Stuyahok rinner ut i Mulchatna River, finns en av de bästa platserna för fiske efter Kungslax - här är de många och stora. Det är ingen lätt uppgift som väntar den sportfiskare som åker hit för att ta sin rekordfisk. Kungslaxen hugger inte på vad som helst, och den urstarka fisken kan vara svår att landa. Men den som har tålamod och provar sig fram till rätt bete och metod blir ofta rikligt belönad. Mulchatna River håller också ett mycket stort bestånd av Hundlax, Indianlax och Regnbåge. Alla kampvilliga fiskar som förgyller tillvaron vid Stuyahok. I denna film får vi, förutom ett fantastiskt fiske, uppleva vardagslivet med tre sportfiskare i Alaskas vildmark och vägen fram till det rätta betet. Vi för också tips om vilken utrustning som krävs vid fiske efter den mäktiga Kungslaxen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fiskeäventyr i Alaska
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fiskeäventyr i Alaska"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar