Titel:
Gäddfiske
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:46
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Gäddfiske:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gäddfiske

Gäddfiske (2005)

Här visas de finesser och metoder som kan få en trög gädda att hugga. I filmen beskrivs alla former av gäddfiske, från mete med levande och död betesfisk till olika trollingmetoder från båt. Givetvis har även traditionellt spinn - och haspelfiske med skeddrag, spinnare och vobbler sin givna plats. Med alla de knep och tips som presenteras här, är man väl förberedd för olika fisketillfällen och vattenmiljöer. Det hela är kryddat med undervattensupptagningar av gäddans liv samt en rad stämningsfulla naturscener, som sammantaget ger en helhetsbild av gäddfiskets alla aspekter. Filmen avslutas med en verklig drömfångst - en gädda över tio kilo. Jens Ploug Hansen har lyckats göra en film, som alla sportfiskare - från nybörjare till gäddfiskeproffs - får oerhört stor glädje av.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gäddfiske
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gäddfiske"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar