Titel:
Havsfiske med småbåt
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:42
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Havsfiske med småbåt:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Havsfiske med småbåt

Havsfiske med småbåt (2002)

Detta är filmen om småbåtsfiske när det är som allra bäst. Vi följer med Niels Vestergaard på flundrafiske i hans egen båt. Ombord på denna, presenterar han för oss en rad spännande turer där det fiskas efter olika fiskarter. Vi besöker Öresund, Stora Bält och Nordnorge, varifrån det hela tiden serveras en massa bra fisketips, som du kan använda i ditt eget fiske. Upptäck t ex den mest effektiva fiskemetoden för stora makrillar. Följ med på en sommartur efter stortorsk i Stora Bält, och njut därefter av kampscenerna med de stora och starka sejarna från Röst i Norge. Häng med på ett sprudlande fiske efter enorma och urstarka hälleflundror i nordnorska Saltstraumen. Det är det vildaste fiske från småbåt som du någonsin sett!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Havsfiske med småbåt
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Havsfiske med småbåt"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar