Titel:
Jakten På Gammelgäddan
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Jakten På Gammelgäddan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jakten På Gammelgäddan

Jakten På Gammelgäddan (2004)

Trots att fiskegalningen Martin Falklind har fiskat över hela jordklotet, har han ännu inte fångat den gäckande gammelgäddan. Efter otaliga försök tar han hjälp av gäddkungen själv, David Lundquist. Under den disciplinerade Davids befäl, guidas Martin till ett sanslöst gäddfiske där storgäddorna överglänser varandra. I filmen "Jakten på gammelgäddan" varvas tips och råd med spännande bataljer, glädjescener och frustration. Dessutom får vi genom världsunika undervattensbilder följa med gäddan ner i djupet och se hur den lever. DVD'n innehåller också 40 minuter extramaterial där du bjuds på ännu mer detaljerade tips kring taktik och teknik. Fiskejournalens Martin Falklind har producerat en rad internationellt prisbelönta filmer om ekofiske jorden runt, men "Jakten på gammelgäddan" betraktas i fiskekretsar som hans bästa svenska fiskeäventyr på film.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jakten På Gammelgäddan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jakten På Gammelgäddan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar