Titel:
Jaktäventyr 1
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:52
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 1.5 (5.0)Kommentera Jaktäventyr 1:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jaktäventyr 1

Jaktäventyr 1 (1999)

ÄLGJAKT (21 min.) Löshundsjakt på älg är kanske den mest spännande jaktformen. Vi får följa med på flera ansmygningar och se hundarbete i närbild, men vi får också sitta på pass och se när storoxen faller. FÅGELJAKT (11 min.) Ripjakt på höst och vinter är en fri jaktform som tilltalar många, samt toppfågeljakt på orre och tjäder. HARE OCH KANIN (6 min.) Vi får jaga kanin i en märgelgrav samt uppleva en drevjakt på hare. MÅRDJAKT MED LAIKA (5 min.) Möt Assar Jacobsson och hans laikor på en ansträngande spårningsjakt. TRÄDSKÄLLARJAKT MED FINNSPETS (6 MIN.) Kanske en lika spännande jakt som löshundsjakt på älg. Följ med Thomas Johansson och hans finnspets på jakt efter tjäder.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jaktäventyr 1
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jaktäventyr 1"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar