Titel:
Jaktäventyr 2
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:49
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Jaktäventyr 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jaktäventyr 2

Jaktäventyr 2 (1999)

VILDSVINSJAKT MED GRÅHUND (5min.) Vildsvinet tillhör ett av våra mest svårjagade vilt och är därför en stor utmaning för jägaren och hans hundar. Vi bjuds på ett spännande jaktäventyr i Sörmland. RÅDJURSJAKT (6 min.) Vi jagar rådjur på många olika sätt. Jakt med drivande hund och pürsch är kanske två av de vanligaste. Vi får se drevern som driver rådjuret över åkern mot passkytten och vi får stå bakom passkytten och vi får stå bakom bockjägaren när råbocken går ut på hygget. HUNDAR OCH JAKTEN - TAX, STRÖVARE, LABRADOR, POINTER (31 min.) Ett avsnitt med intressanta och spännande reportage om jägare och deras jakthundar. Vi får följa hundarna i deras arbete och uppleva jakten ur hundförarnas perspektiv. RÄVJAKT MED STÖVARE (7 min.) En traditionell rävjakt på Ormön i Roslagens skärgård.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jaktäventyr 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jaktäventyr 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar