Titel:
Jaktäventyr 3
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:58
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 1.5 (5.0)Kommentera Jaktäventyr 3:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jaktäventyr 3

Jaktäventyr 3 (2002)

BJÖRN OCH VILDSVINSJAKT I RYSSLAND(21min.) Ryssland - vårt stora grannland i öster, har stora arealer med orörd och viltrik natur. Några svenska jägare uppfyller sin dröm om att fälla en brunbjörn. Strapatserna är många och Erik Fernström får ett minne för livet i en närkontakt med den ryska björnen. RÅDJURSJAKT I UNGERN (7 min.) Att jaga rådjur från häst och vagn är en lugn och trevlig jaktform som länge varit en tradition i Ungern. GEMSJAKT I ÖSTERRIKE ( 7 min.) Gemsjakt är en konditionskrävande jakt som ställer stora krav på sin utövare. Vi får följa med en expert på området i det österrikiska bergslandskapet. DREVJAKT I POLEN (6 min.) En spännande drevjakt på klövvilt tillsammans med ett jaktlag på den polska landsbygden. JAKT MED HÖK, ILLER OCH HUND (5 min.) Ett unikt reportage om en falkenerare med sin duvhök, iller och hund. Bytet är kanin mellan motorvägarna på de holländska slätten. VILDRENSJAKT I NORGE (8 min.) Jakt på vildren är en av de mest krävande jakter man kan ge sig in på. Det kan ta dagar att finna bytet och om man lyckas fälla något får man bära hem hela viltet själv... men trots detta är det en fantastisk upplevelse som fler borde prova.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jaktäventyr 3
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jaktäventyr 3"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar