Titel:
Jorden runt på fiskeäventyr!
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:38
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)



Kommentera Jorden runt på fiskeäventyr!:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jorden runt på fiskeäventyr!

Jorden runt på fiskeäventyr! (2002)

I samarbete med Världsnaturfonden har Fiskejournalens chefredaktör; Martin Falklind, rest jorden runt med sina fiske- och filmexpeditioner. Målet har varit att utveckla ekologiskt fiske och samtidigt dokumentera några av världens mest unika och exotiska vattenmiljöer. Resultatet har blivit en flerfaldigt internationellt prisbelönad filmserie om ekoturism och ekofiske. I denna film har Falklind sammanställt guldkornen från sina fiskeäventyr. håll hårt i fiskehatten och följ med på ett osannolikt svindlande och actionfyllt fiske med belugastör i Uralfloden, turbomal i Amazonasfloden, nilaborre i Viktoriasjön, storvilt i Indiska Oceanen, tigerfisk i Zambezifloden, haj vid skelettkusten, ormhuvudsfisk i huvudjägarland och lax, öring och harr på Kolahalvön.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jorden runt på fiskeäventyr!
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb




Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jorden runt på fiskeäventyr!"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.



Skriv en kommentar