Titel:
Laxfiske
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:42
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Laxfiske:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Laxfiske

Laxfiske (2004)

I den här filmen skildras fisket efter många sportfiskares mest eftertraktade byten - laxen. I filmen berättas om fiskens biologi, laxfiskets kultur och historia, fiskeplatserna och inte minst själva fisket. Hela sortimentet av den rätta "lax-medicinen" finns med: drag, vobbler, spinnare, spinnfluga, kastdubb och tafsar. Vi får även lära oss allt om flugfiske och de "hetaste" flugorna - utan minsta hemlighetsmakeri. I filmen visas även undervattensscener och våldsamma fighter med stora laxar i kraftfulla långrusningar. En härlig film fylld med naturscener, teknik, fisketips och redskapsinformation.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Laxfiske
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Laxfiske"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar