Titel:
Lär dig hoppa
Kategori:
Specialintressen
Längd:
1:15
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2008-10-28
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Lär dig hoppa:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lär dig hoppa

Lär dig hoppa (2004)

Att hoppa är lite som att flyga. Men hur går det till? Vad är viktigt att tänka på, hur skall man börja? I filmen möter du några av Sveriges och världens bästa hoppryttare. Idolerna visar hur du skall göra: så hittar du balansen i lätt sits, så övar du med bommar på marken. Så lär du dig att rida i rätt tempo och följa hästen när hindren blir lite högre och så hoppar du hela banor och rider snabba, snäva tävlingssvängar. Lär av Malin Baryard och Lisen Bratt Fredricson, Peder Fredricson och Maria Gretzer, Rolf-Göran Bengtsson - och världsmästaren Rodrigo Pessoa m fl. Ta emot stjärnornas bästa tips och hör hur de själva en gång började!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lär dig hoppa
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lär dig hoppa"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar