Titel:
Aerolates
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:53
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-10-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Aerolates:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Aerolates

Aerolates (2005)

Detta är kul, nyskapande och en trendig workout, designad för att förbränna fett som aldrig förr! Pilates har på kort tid blivit en otroligt populär träningsform som förbättrar kroppshållningen och ger längre, smidigare muskler. För oss som saknar ett svettigt aerobicpass med fettförbränning men ändå vill ha kroppskontroll och utveckla förbindelsen mellan kropp och själ introducerar här populära Lucy Knight ett unikt pass som kombinerar Pilates precision med Aerobic workout. Programet innehåller två skilda nivåer med olika deltagare så du kan följa ditt eget tempo beroende på kondition och dagsform.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Aerolates
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Aerolates"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar