Titel:
Ashtanga Vinyasa Yoga - En Introduktion
Kategori:
Specialintressen
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2008-12-05
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Ashtanga Vinyasa Yoga - En Introduktion:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ashtanga Vinyasa Yoga - En Introduktion

Ashtanga Vinyasa Yoga - En Introduktion (2004)

"Ashtanga Vinyasa Yoga - En Introduktion" erbjuder ett träningspass anpassat för dig som inte tidigare provat på Ashtanga Vinyasa Yoga. Karin Björkegren, känd mediaprofil och sedan många år aktiv yogautövare, guidas tillsammans med dig igenom ett introduktionspass. Instruktör är Viveka Blom som driver yogaskolan Stationshuset i Saltsjöbaden. Yogapasset är totalt en och en halv timme långt och inleds med en genomgång av andningsteknik och kroppslås. Du lär dig både solhälsning A och B, stående och avslutande ställningar. Övningarna repeteras och erbjuder ett komplett träningspass. Yoga gör man barfota, så allt du behöver är en yogamatta i gummi och bekväma träningskläder.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ashtanga Vinyasa Yoga - En Introduktion
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ashtanga Vinyasa Yoga - En Introduktion"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar