Titel:
De-Stress
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:51
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-10-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera De-Stress:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

De-Stress

De-Stress (2005)

Ett komplett träningsprogram som bygger på väl beprövade avslappningsövningar hämtade från Yoga, Tai-Chi, Meditation och Massage för att klara dagens hårda tempo. Övningarna kan utföras separat eller kombinerat beroende på vilket som passar sig bäst i mån av tid och behov. Oavsett vilket du väljer kommer du att känna dig avslappnad, fräsch och fylld med ny energi. Yoga hjälper dig sträcka ut trötta och stela muskler medan sinnet lugnas. Tai-Chi lär dig hantera stress genom andning och lugna rörelser. Meditation ger dig ett inre lugn medan hela din kropp slappnar av. Huvudmassage är ett lätt men ändå underbart effektivt sätt att stressa av.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  De-Stress
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "De-Stress"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar