Titel:
Havsöringens Hemligheter 1 - Kustspinn
Kategori:
Specialintressen
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-10-06
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Havsöringens Hemligheter 1 - Kustspinn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Havsöringens Hemligheter 1 - Kustspinn

Havsöringens Hemligheter 1 - Kustspinn (2005)

Filmen är inspelad på ett helt nytt sätt. Under fisket har vi placerat ut undervattenskameror på själva fiskeplatserna. Det ger oss en helt ny inblick i havsöringens och kustfiskets hemligheter. Det handlar om spinnfiske från kusten, och vi får följa med Thomas Hansen och flera andra erfarna kustfiskare på ett antal fisketurer. Vi följer med under alla årstider och på olika platser. Se de otroliga undervattensfilmerna av havsöring på fiskeplatserna - samtidigt som det fiskas. Se udnervattensfilmer när havsöringar jagar draget. Se fångsten av en storöring. Se undervattensfilm som visar havsöringen på natten och se alla havsöringens bytesdjur.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Havsöringens Hemligheter 1 - Kustspinn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Havsöringens Hemligheter 1 - Kustspinn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar