Titel:
Laxen i Målselvsfossen
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:37
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-11-24
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Laxen i Målselvsfossen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Laxen i Målselvsfossen

Laxen i Målselvsfossen (2005)

Målselvfossen räknas som en av Norges bästa laxpool och det är en av de mest fantastiska fiskeplatser i hela världen. I denna film följer vi sporfiskare som har fått möjligheten att få fiska här under sommarens högsäsong. Målselvfossen visar sig från sin bästa sida. Det är massor av lax i poolen. Vi visar alla laxfiskemetoder som nyttjas i Målselvfossen. Följ med på spinn- och flugfiske från stranden och från båt spinn-, flug- och harlingfiskar vi. Det är en film som visar dramatiska fighter med stor lax, men som också ger många bra tips till bättre laxfiske och underbara naturscener.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Laxen i Målselvsfossen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Laxen i Målselvsfossen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar