Titel:
Gädda på fluga
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:49
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2008-10-06
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Gädda på fluga:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gädda på fluga

Gädda på fluga (2003)

För många är det kanske en överraskning att flugfiske kan vara en effektiv metod att fånga en stor glupsk rovfisk som gäddan. Vi ser otroliga fångster av både små och stora gäddor i sjöar och bräckt vatten. Det fiskas från land, från båt, med flytring och vi visar olika metoder i praktiken under skiftande årstider. Det är en instruktiv film, men också fylld med vackra bilder, fina fångster, spännande hugg och äkta fiskarglädje. Filmens extramaterial är särskilt värdefull om man vill komma igång med flugfiske efter gädda. Vi ser hur man binder en bra gäddfluga och vilken utrustning som krävs.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gädda på fluga
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gädda på fluga"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar