Titel:
Fällfångst
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:51
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2008-09-17
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Fällfångst:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fällfångst

Fällfångst (2002)

Jakten med fälla är för jägare i de nordiska länderna en av de äldsta jaktmetoderna. Fällfångsten har och är än idag en jaktmetod för de driftiga och kunniga jägarna. Jägaren måste lära sig viltets vanor och var dom rör sig för att kunna placera fällorna rätt. Det gäller även att använda rätt fälla samt vänja viltet att besöka fällan dåd och då under icke jakttid. När sedan jakten börjar och fällorna gillras ska all planering vara avklarad. Filmen Fällfångst handlar om jakten med fälla samt om hur tillvaratagandet av pälsvilt som räv, mård och bäver går till. En spännande film och ett måste för alla jägare intresserade av fällfångst.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fällfångst
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fällfångst"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar