Titel:
Ignition
Kategori:
Thriller
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2011-01-13
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Ignition:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ignition

Ignition (2003)

Livet är hårt för Conor Gallager, en f.d. helikopterpilot och rejält dekorerad hjälte som har fått sparken från det militära efter att ha misshandlat ett högre befäl. Äktenskapet är på fallrepet och jobbet som US Marshal och poliseskort hänger i en skör tråd. När den kontroversiella domaren Faith Matheson tilldelas det mest explosiva målet i sin karriär får Conor jobbet att skydda henne. De råkar i luven med en gång. Men tonläget förändras när Conor räddar livet på henne när det visar att hennes bil är en tickande bomb. De gräver sig allt djupare ner i utredningen och fastnar i sammansvärjningarnas, förräderiets och mordets nät.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ignition
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ignition"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar