Titel:
Inland Empire
Kategori:
Drama
Längd:
2:52
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2008-12-16
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Inland Empire:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Inland Empire

Inland Empire (2006)

Skådespelerskan Nikki får en efterlängtad roll i ett triangeldrama. Det visar sig att man försökt göra filmen ett antal år tidigare, men att projektet fick läggas ner då huvudrollsinnehavarna mördades. Nikki finner snart att hennes eget liv börjar blandas ihop med filmens handling. Vad är verklighet och vad är fiktion när hon rör sig mellan sitt hem, filminspelningen, Polen och ett rum befolkat av strykande kaniner? David Lynch för oss med in i en värld befolkad av mystiska karaktärer och fylld av fasa. Vi rör oss i labyrinter och snart finns ingen verklighet kvar att hålla fast i. Det enda vi med säkerhet vet är att en kvinna är i fara.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Inland Empire
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Inland Empire"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar