Titel:
Before Night Falls
Kategori:
Drama
Längd:
2:07
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2008-10-28
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Before Night Falls:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Before Night Falls

Before Night Falls (2000)

Before Night Falls är en fantasifylld resa genom den begåvade, kubanska författaren och poeten Reinaldo Arenas liv och bygger på dennes memoarer med samma namn. Som homosexuell tvingades Arena att fly Castros Kuba, där hans texter bannlystes. Vid 14 års ålder vann han en författartävling med novellen "Celestino Antes del Alba" (Sången från källan), som blev det enda av hans verk publicerades på Kuba. Hans andra noveller och dikter smugglades ut genom vänner och entusiaster och hyllades internationellt. Regissören Julian Schnabel upptäckte Reinaldo Arenas tre år efter hans bortgång genom en tv-dokumentär. Schnabel greps av Arenas levnadsöde och beslöt sig göra en film. Till hjälp har han en fantastisk ensemble med bland annat Johnny Depp i en dubbelroll som transvestit och hårdför löjtnant och Sean Penn i en minimal biroll som farmare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Before Night Falls
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Before Night Falls"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar