Titel:
Comandante
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2008-10-28
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Comandante:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Comandante

Comandante (2003)

När filmvetaren Oliver Stone gör sin första dokumentär är ämnet kontroversiellt och uppseendeväckande. Ett intimt samtal med Kubas enväldige diktator Fidel Castro har redigerats till en långfilmsdokumentär som belyser Castros tankar om allt från Kuba och världsläget till favoritfilmstjärnor och privatliv. Efter tre dagars filmning och ur mer än 30 timmars intervjuande har Stone skapat ett personligt porträtt av presidenten, diktatorn och revolutionären Fidel Castro. Castro berättar öppenhjärtigt om den regim han byggt upp,kamraten Che Guevara och politiska situationer ut 1900-talets världshistoria. Samtalen avslöjar också mer överraskande detaljer som att den legendariske ledaren inte har rökt på 17 år (den berömda cigarrsiluetten till trots), gillar Brigitte Bardon och Bär Nike-skor.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Comandante
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Comandante"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar