Titel:
Infernal Affairs
Kategori:
Action
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-02-27
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Infernal Affairs:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Infernal Affairs

Infernal Affairs (2002)

"Infernal Affairs" är ett hyllat polisdrama från HongKong som inte bara slog "Hero" med hästlängder på Hong Kong Film Awards där den bland annat vann Bästa film, sålts för re-make i USA till Warner med Brad Pitt som tilltänkt huvudroll utan även är Hong Kongs bidrag till Oscarkategorin för bästa utländska film i år. Två unga killar tvingas ta två helt olika banor i karriären. Smågangstern Ming (Andy Lau från Fulltime Killer och Running out of Time) skickas av sin triadledare för att börja som poliskadett och infiltrera poliskåren som mullvad. Samtidigt har den unge polisen Yan (Tony Leung från Hero och In the Mood for Love) fått i uppdrag att gå undercover hos samme triadledare. När båda sidor inser att de har mullvadar bland de sina dras de båda in i ett komplicerat spel om vem som ska avslöja den andre först.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Infernal Affairs
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Infernal Affairs"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar