Titel:
Palindromes
Kategori:
Drama
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2008-10-08
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Palindromes:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Palindromes

Palindromes (2004)

12-åriga Aviva Victor vill bli mamma. Hon gör allt för att detta ska bli verklighet, och lyckas nästan innan hennes förnuftiga föräldrar sätter stopp för det hela. Så Aviva rymmer, fortfarande med en stark övertygelse om att förverkliga sin dröm på ett eller annat sätt, och snart förlorar hon sig i en annan verklighet, en på ett sätt en mindre klok sådan men samtidigt en värld som i sig är fylld av alla tänkbara sorters möjligheter. Kommer Aviva att bli densamma igen efter sin resa? Eller – kommer hon någonsin att bli någon annan än den hon redan är? Palindromes tävlade om Guldlejonet vid Venedigs internationella filmfestival tidigare i höst. Den är Todd Solondz tredje film efter genombrottet med Welcome to the Dollhouse 1996.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Palindromes
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Palindromes"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar