Titel:
En smak av livet
Originaltitel:
Politiki kouzina
Kategori:
Drama
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2008-10-31
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera En smak av livet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En smak av livet

En smak av livet (2003)

Politiki kouzina

En smak av livet berättar om den grekiske pojken Fanis som växer upp i Konstantinopel (Istanbul) tillsammans med sin mamma, pappa och hans farfar Vassilis som driver en kryddbod. Vassilis är en matlagningsfilosof som lär Fanis att livet, liksom maten, behöver lite krydda för att ta form och smak. När motsättningarna mellan Grekland och Turkiet hårdnar blir Fanis familj deporterade till Grekland, eftersom de är grekiska medborgare. De får en vecka på sig att lämna Vassilis, kryddorna och Fanis hemliga kärlek Saime. I Grekland behandlas de som utlänningar och går en förvirrande framtid till mötes. När Fanis 35 år senare återvänder till sin födelsestad som framstående astrofysiker och hobbykock blir det klart för honom att han glömt bort en av de viktigaste ingredienserna i sitt eget liv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En smak av livet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En smak av livet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar