Titel:
Paradise Now
Kategori:
Drama
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-10-13
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Paradise Now:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Paradise Now

Paradise Now (2005)

De unga palestinierna och barndomsvännerna Khaled och Saïd har rekryterats för att genomföra en självmordsattack i Tel Aviv. Efter en sista kväll med sina familjer, utan tillåtelse att säga farväl, förs de till gränsen med bomber fastsurrade vid sina kroppar. Men något går snett och planen misslyckas. De två männen tappar bort varandra och måste nu var för sig konfrontera sina respektive öden och övertygelser. Paradise Now, filmad på plats i Nabulus på Västbanken, skildrar insiktsfullt hur det är att leva med desperata omständigheter som vardag. Filmen utforskar de legitima anledningarna till att motsätta sig ockupationen, men har aldrig överseende med dödande. Paradise Now tävlade om Guldbjörnen vid Berlins filmfestival tidigare i år och Hany Abu-Assad belönades vid samma festival med Amnesty International Film Prize, en Blue Angel samt priset utsett av Berliner Morgenposts läsarjury.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Paradise Now
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Paradise Now"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar