Titel:
Me and you and everyone we know
Kategori:
Drama
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-10-28
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Me and you and everyone we know:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Me and you and everyone we know

Me and you and everyone we know (2005)

Me And You And Everyone We Know är en amerikansk independentsuccé som belönades med Jurypriset på Sundance filmfestival 2005 och Camera D?or i Cannes. Den debuterande regissören Miranda July berättar i en varmare version av Happiness, om hur människor kämpar för att komma närmare varandra i alltmer isolerande nutid. Me And You And Everyone We Know har blviit en stor framgång I USA och hyllas av såväl kritiker som public. Christine Jesperson är en kontaktsökande performance-artist som använder sig av sina unika artistiska visioner för att närma sig den eller det hon vill ha. Richard Swersey är en nyligen frånskild skoförsäljare och far till två pojkar, och han väntar på att något fantastiskt ska hända i hans liv. Men när han möter den betagande Christine drabbas han av panik.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Me and you and everyone we know
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Me and you and everyone we know"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar