Titel:
Inte här för att bli älskad
Originaltitel:
Not here to be loved
Kategori:
Drama
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2009-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Inte här för att bli älskad:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Inte här för att bli älskad

Inte här för att bli älskad (2005)

Not here to be loved

Jean-Claude Delsart är en anspråkslös man som arbetar som utmätningsman på en firma han övertagit av sin far. På kontoret förtärs Jean-Claudes livsgnista långsamt av tristess och en känsla av meningslöshet. Men genom sitt fönster ser han in i byggnaden på andra sidan gatan, där människor tar lektioner i tango. I ett ingivelsens ögonblick bestämmer sig Jean-Claude för ge tangon en chans. Det lilla steget ut på okänd mark leder till mötet med den unga kvinnan Françoise, som lär sig tango inför ett stundande bröllop. Mellan Jean-Claude och Françoise börjar motstridiga känslor att spira, känslor som sätter deras trygga tillvaro på spel. Inte här för att bli älskad  blev en av de mest populära filmerna i hemlandet Frankrike förra året. Den hyllades bland annat för sina lysande karaktärsskildringar, vilka resulterade i César-nomineringar för skådespelarna Patrick Chesnais, Anne Consigny (Fiender emellan) och George Wilson.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Inte här för att bli älskad
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Inte här för att bli älskad"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar