Titel:
Jindabyne
Kategori:
Drama
Längd:
1:58
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-01-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Jindabyne:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jindabyne

Jindabyne (2006)

Ett dumpat kvinnolik i floden, en gemensam överenskommelse en grupp män emellan – när Stewart (Gabriel Byrne) och hans vänner beslutar att avvakta med rapporteringen av kroppen tills de återvänt från sin årliga fisketur i den australiensiska vildmarken, får det tragiska konsekvenser. Blandade känslor och tidigare begravda motsättningar bubblar upp till ytan och sammanhållningen i det lilla samhället Jindabyne hotas. Ray Lawrences (Lantana) dramathriller, den australiensiska storsatsningen Jindabyne, hade världspremiär i Cannes 2006. Filmen, med bland andra Laura Linney och Deborra-Lee Furness i rollerna, bygger på en novell av Raymond Carver.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jindabyne
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jindabyne"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar