Titel:
Passionens labyrint
Originaltitel:
Labyrinth of Passion
Kategori:
Komedi
Längd:
1:34
Utgivningsår:
1982
Publicerad:
2008-10-13
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Passionens labyrint:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Passionens labyrint

Passionens labyrint (1982)

Labyrinth of Passion

I Pedro Almodóvars PASSIONENS LABYRINT möter vi Sexilia - en punkrockande nymfoman vars far är gynekolog med konstgjord befruktning som specialitet. Den spanske hjärtkrossaren Riza Niro, den homosexuelle sonen till Teherans kejsare, älskar smink och har rymt från sin fars landsförvisning för att ha lite kul i Madrid, " den mest underhållande staden i världen". PASSIONENS LABYRINT är Almodóvars tredje långfilm och redan här visar han sin omisskänliga förmåga att skildra Madrids nattliv och skuggsida fylld av orgier, droger, incest och drag-queens med både hjärta och humor. Bland skådespelarna ser vi Antonio Banderas i sin debutroll och Cecilia Roth från Allt om min mamma.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Passionens labyrint
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Passionens labyrint"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar