Titel:
Cracking the Da Vinci Code
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-05-25
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Cracking the Da Vinci Code:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cracking the Da Vinci Code

Cracking the Da Vinci Code (2004)

Nu avslöjas för första gången sanningen bakom mysterierna i Dan Browns bästsäljande roman Da Vinci-koden. Simon Cox, författare till den internationella bästsäljaren Knäck Da Vinci-koden, leder denna ingående och fascinerande dokumentär som avslöjar alla mysterier kring koden. Vi tas med till alla de historiska platserna för att med egna ögon kunna bevittna svaren på gåtorna. Dessutom får vi ta dela av ett flertal exklusiva intervjuer, med bland andra Dan Brown själv, i jakten på sanningen kring den heliga Graal. Cracking the DA Vinci Code är baserad på Simon Cox bok, Knäck Da Vinci-koden, som sålt slut i flertalet länder där den getts ut. Dan Browns roman Da Vinci-koden var världens mers sålda bok år 2004, och blev i början av 2005 den mest sålda skönlitterära romanen någonsin.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cracking the Da Vinci Code
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cracking the Da Vinci Code"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar