Titel:
El Cid - Den ridande hjälten
Originaltitel:
El Cid - La leyenda
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2008-10-29
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera El Cid - Den ridande hjälten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

El Cid - Den ridande hjälten

El Cid - Den ridande hjälten (2003)

El Cid - La leyenda

Följ med på ett fantastiskt äventyr i sagornas värld bortom berg och dalar, bland riddare och kungar och vackra prinsessor... och en och annan skurk förstås. Låt dig svepas med i fartfyllda scener när El Cid gör allt för att rättvisan ska segra. Ett storslaget äventyr om och med den ridande hjälten El Cid - en glad, stark, ärlig och modig äventyrare som sätter rättvisan i första rummet. En härligt färgstark tecknad film för hela familjen. Alla talar svenska. Denna spännande berättelse är baserad på de legendariska historierna om Rodrigo De Vivar - eller som de flesta känner honom "El Cid" - En fantastisk berättelse om riddare, kungar och drottningar och naturligtvis kärlek.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  El Cid - Den ridande hjälten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "El Cid - Den ridande hjälten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar