Titel:
Caspers Spöklika Jul
Originaltitel:
Casper´s Haunted Christmas
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:19
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2008-10-13
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Caspers Spöklika Jul:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Caspers Spöklika Jul

Caspers Spöklika Jul (2001)

Casper´s Haunted Christmas

Det vänliga spöket Casper har kommit hem för att fira jul. Julklockorna ringer, barnen sjunger julsånger, snön faller ner från himlen och Casper är på strålande humör. En dag dyker Kibosh, alla spökens överhuvud, upp och talar om för det vänliga spöket Casper att han måste skrämma minst en person innan juldagen. Annars kommer Casper att förpassas till det eviga mörkret. Men det är inte lätt för ett sådant snällt spöke som Casper att skrämma någon. Plötsligt dyker Caspers kusin Spooky upp. Han ser exakt likadan ut som Casper, och han har inga som helst problem att skrämmas… med de mest komiska resultat som följd.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Caspers Spöklika Jul
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Caspers Spöklika Jul"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar