Titel:
Musica Cubana
Originaltitel:
Música Cubana - The Sons of Havana
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2008-10-08
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Musica Cubana:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Musica Cubana

Musica Cubana (2005)

Música Cubana - The Sons of Havana

En varm film om passionen för Kuba, dess musik och om att lämna över facklan till nästa generation av Buena Vista Social Club. Barbaro, en typisk taxichaufför från Havanna, möter av en tillfällighet den kände sångaren Pío Leiva, en stjärna från originalbandet "Buena Vista Social Club". Barbaro har beundrat Leiva hela sitt liv och försöker övertala Leiva att hjälpa honom skapa ett nytt band med de bästa, unga musikerna på Kuba. Leiva engagerar sig helhjärtat i projektet, och hjälper Barbaro och en grupp begåvade musiker att spela in flera kubanska klassiker och improviserade nya sånger, med deras egen nyskapande stil. Resultatet var en helt enastående live-konsert i Tokyo som också är inkluderad. "Música Cubana - The Sons of Havana", producerad av Wim Wenders som regisserade originalfilmen "Buena Vista Social Club", tar med sig publiken på en resa genom dessa unga musikers liv och involverar den i deras dagliga strävan att uppfylla sin stora dröm - att nå samma framgång som "Buena Vista Social Club".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Musica Cubana
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Musica Cubana"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar