Titel:
De tre vise männen
Originaltitel:
Three Wise Men
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:16
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-08-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera De tre vise männen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

De tre vise männen

De tre vise männen (2003)

Three Wise Men

Följ med på ett 2000 år gammalt äventyr till ett land långt långt borta. Tre vise män – Melchior, Gaspar och Balthazar - ger sig ut på en strapatsrik resa genom öknen. Deras uppdrag är att hitta de kungliga gåvor som Konungarnas Konung ska få. Det gäller för de tre vise männen att hitta gåvorna innan den grymme härskaren Herodes får tag i dem. Till sin hjälp har männen en mystisk karta och en starkt lysande stjärna på himlen. Men i öknens skugga smyger även Herodes elake hantlangare Belial. Han gör allt som står i hans makt för att stoppa de tre vise männen så han ska hinna först fram till de kungliga gåvorna. Det blir ett mer spännande äventyr än någon av dem tidigare varit med om.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  De tre vise männen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "De tre vise männen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar