Titel:
Cube Zero
Kategori:
Thriller
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2008-10-28
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Cube Zero:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cube Zero

Cube Zero (2004)

En kvinna vaknar upp i en ändlös labyrint av kubformade rum. Rummen har en kall, skrämmande och spöklik atmosfär. På varje vägg sitter en lucka som leder till ett nytt exakt likadant rum. Kvinnan förflyttar sig från rum till rum och upptäcker, till sin lättnad, att det finns människor i de andra rummen. Men glädjen över att ha hittat andra människor blir kort, när de upptäcker att vissa rum är riggade med fällor vars enda syfte är att döda och lemlästa människorna på det mest grymma och plågsamma vis. Samtidigt som gruppen drastiskt minskar i antal då en efter en mördas, närmar sig ofrånkomligt sanningen om den gigantiska kuben. Vem eller vilka finns utanför? Och varför är gruppen inlåst?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cube Zero
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cube Zero"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar