Titel:
Backwoods
Kategori:
Thriller
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2008-11-19
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Backwoods:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Backwoods

Backwoods (2006)

Två par på semester besöker en stuga i de ensliga baskiska skogarna, för en weekend fylld av avslappnande nöjen! Idyllen spricker dock snabbt, när man av en slump stöter på en halvt stympad men levande flicka. Och det finns individer i området som under inga omständigheter tänker låta inkräktarna hjälpa henne! En vild jakt tar sin början, och plötsligt befinner sig gruppen i extrem fara. Med skogen som enda skydd ställs stadsinvånarna mot ett folk som världen glömt, men som är beredda att ta till extrema metoder för att göra sig hörda… "Backwoods" är en lysande thriller – på samma gång en hyllning till milstolpen "Den sista färden" och en modern nervkittlare med träffsäker stil och tätt duggande hoppa-ur-stolen-effekter! Det här är en mästerlig finsmakarthriller av högsta klass, där Gary Oldman (Batman begins, Harry Potter)Paddy Considine (Cinderella man) och Virginie ledoyen (The Beach) briljerar i huvudrollerna!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Backwoods
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Backwoods"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar