Titel:
Bottoms Up
Kategori:
Komedi
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2008-09-25
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Bottoms Up:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bottoms Up

Bottoms Up (2006)

Glamourdrottningen Paris Hilton tar över Hollywood med ännu en galen societetskomedi där vad som helst kan hända! I ”Bottoms Up” sammanförs hon med stjärnskottet Jason Mewes från kultförklarade ”Dogma”, ”Clerks” och ”Scream 3”! Owen slevar öl på sin pappas skabbiga och konkurshotade bar någonstans i Byhåla, USA. Som ett sista desperat försök att rädda syltan beger han sig till H­ollywood för att vinna 10 000 dollar i en bartendertävling. Han torskar på mållinjen, och tillsammans med sin ”färgstarke” farbror Earl – en korsning mellan Boy George och Boris Becker – beger sig Owen ut på pengajakt i filmbranschen. Det vill säga, de får jobb på ett lökigt produktionsbolag, där filmpampens bortskämda dotter Lisa Mancini strular till allting. Men en story byggd på fester, yta och fullkomlig dårskap kan bara betyda en sak – äkta kärlek! "Bottoms up" är en sjövild komedi full av mingelfester, Hollywoodintriger och sjuka upptåg.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bottoms Up
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bottoms Up"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar