Titel:
Här kommer bärsärkarna
Kategori:
Komedi
Längd:
1:12
Utgivningsår:
1965
Publicerad:
2008-09-24
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Här kommer bärsärkarna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Här kommer bärsärkarna

Här kommer bärsärkarna (1965)

Galen vikingakomedi med Carl-Gustaf Lindstedt och Dirch Passer. Filmen spelades in i Jugoslavien, i en ”vikingaby” som låg kvar efter inspelningen av den engelska filmen The Long Ships (1963). Man utnyttjade även den tidigare filmens fartyg, dräkter och rekvisita. Vikingabröderna Glum den flugkäre (Carl-Gustaf Lindstedt) och Garm den dumme (Dirch Passer) är beryktade bärsärkar. De plundras på sitt krigsbyte och kidnappas av Olav den sure. Bröderna blir sålda som gladiatorer till Cassinopel, där de säljs vidare som slavar, badar i tunnor med nakna damer, slåss mot kejsar Cassius nävkämpar och går bärsärkagång så halva staden läggs i ruiner. Väl hemma i Sverige igen utkämpas en våldsam strid mot Olav den sure och hans män. Asterix i svensk tappning, liksom. Trailern basunerade ut: ”Den bästa och mest påkostade filmen någonsin - efter detta manus!”

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Här kommer bärsärkarna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Här kommer bärsärkarna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar