Titel:
Death of a President
Kategori:
Drama
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2008-10-28
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Death of a President:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Death of a President

Death of a President (2006)

Filmen följer den fiktiva utredningen av mordet på president George W. Bush i oktober 2007. Verkligt arkivmaterial blandas med en tät och spännande story, som tar sin början vid det tumultartade konvent på vilket presidenten mördas! FBI sätter in fulla resurser för att bland de närvarande gästerna finna den skyldige – ett uppdrag som får proportioner långt utanför landets gränser! "Death of a President" har skapat rabalder och fått ordentlig uppmärksamhet i amerikansk media. En sensation på filmfestivalen i Toronto, där den också vann pris! Vissa TV-kanaler har vägrat visa trailers för den kontroversiella filmen, trots den uttalat ”öppna” bilden av dagens politiska hetzon!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Death of a President
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Death of a President"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar