Titel:
Flickan i källaren
Originaltitel:
Dungeon Girl
Kategori:
Skräck
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-29
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Flickan i källaren:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Flickan i källaren

Flickan i källaren (2007)

Dungeon Girl

Den chockerande, sanna berättelsen om Österrikes värste psykopat, och hans offer ... En 12-årig flicka försvinner från sitt hem under mystiska omständigheter. De förtvivlade föräldrarna utlyser en belöning, och nyheten får stor uppmärksamhet i media. När ingen eventuell kidnappare hör av sig befarar man det värsta, och fallet läggs så småningom ner. Ingen vet att hon hålls inspärrad av en psykopat, utan möjlighet att kontakta omvärlden. Vad är galningens plan, och hur flyr man från skräckens boning? "Flickan i källaren" är baserad på det häpnadsväckande fallet med Natascha Kampusch som hölls inspärrad av sin kidnappare Wolfgang Priklopil mellan 1998 och 2006.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Flickan i källaren
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Flickan i källaren"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar