Titel:
Anaconda
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:26
Utgivningsår:
1954
Publicerad:
2008-08-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Anaconda:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Anaconda

Anaconda (1954)

Svensk mondofilm om jakten på en jättelik Anaconda i Amazonas. Under stora vedermödor möter expeditionen vildar, vattenfall, curareförgiftade pilar och gulliga apan Laban. Skön svensk pseudodokumentär om en svensk expedition som år 1954 ger sig ut för att fånga en jättestor orm i Sydamerika. Den strapatsrika färden går med truck, mulor, hästar och kanot genom Andernas djungler. Expeditionen köper en apunge i utbyte mot en morakniv, möter sengångare, darrålar och nyfikna urskogsindianer. Tillsammans med indianerna jagar man vildsvin och tävlar i blåsrörsskytte. Blomberg bjuder på grammofonkonsert med Beethoven inför de häpna vildarna. Efter en mängd äventyr finner expeditionens jägare en anaconda, och försöker förtvivlat påkalla de övrigas uppmärksamhet, men ormen slinker iväg. Ska expeditionen misslyckas med sitt uppdrag?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Anaconda
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Anaconda"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar