Titel:
Blondin på skojarjakt
Kategori:
Komedi
Längd:
1:21
Utgivningsår:
1969
Publicerad:
2008-09-22
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Blondin på skojarjakt:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blondin på skojarjakt

Blondin på skojarjakt (1969)

Festlig fartfylld fars med läckra Margareta Sjödin i vild biljakt genom Europa. Gangsterbruden Zara genomför en juvelkupp ihop med skurken Slim, som gömmer bytet i likbilen ”Hulda”, som den late sopgubben Sven fått i uppdrag att köra till en präst i Paris. En vild jakt på diamanterna tar sin början. Färden bär av genom Europa, där den jagade Sven får sällskap av en snäll scout och en nakenbadande kvinnlig frälsningssoldat. Claes Fellbom gjorde flera actionbetonade filmer på 60- och 70-talen. Han är i dag uppburen regissör på Folkoperan och har dessutom regisserat två filmatiseringar av Folkoperans föreställningar Aida och Carmen. Malmöförläggaren Bengt Forsberg, hade tidigare satsat en del av intäkterna på sina utgåvor av erotiska noveller i serien ”Kärlek” i filmen Kärlek 1-1000. Den franske komikern Louis de Funès var på tal för en roll i filmen. Margareta Sjödin var het vid denna tid, efter framgången som blond bimbo i TV-programmet Partaj (1969), där hon blev för evigt förknippad med repliken: ”Har jag gjort bort mig nu igen?”

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blondin på skojarjakt
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blondin på skojarjakt"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar