Titel:
Den grymma leken
Originaltitel:
Straightheads
Kategori:
Thriller
Längd:
1:16
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2008-09-30
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Den grymma leken:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den grymma leken

Den grymma leken (2006)

Straightheads

Karriärskvinnan Alice möter av en slump den betydligt yngre Adam, och tar med honom som sin date på chefens galamiddag. Efter en passionerad kväll kör de hem genom en mörk skog, och stöter på en grupp män som brutalt misshandlar Adam och våldtar Alice. Händelsen sätter djupa spår i dem båda, och de inleder en slags terapirelation. Tills den dag Alice får syn på en av gärningsmännen, och inser att de aldrig kan gå vidare utan en lika makaber hämnd... ”Den grymma leken” har omnämnts som en av de mest chockerande filmerna på flera decennier. En historia med djup, spänning och brutalitet som dröjer sig kvar länge. Gillian Anderson är tillbaka med bravur!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den grymma leken
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den grymma leken"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar